Bucovina Rădăuți continuă să păstreze un avans liniștitor în fruntea ierarhiei play-off-ului Seriei I a Ligii a III-a. În runda de sâmbătă, formația antrenată de Ovidiu Murariu a remizat, 1-1, pe terenul celei de-a doua clasate, CSM Bacău. Georgică Popovici a deschis scorul pentru Bucovina în minutul 2 cu un șut puternic, de la 25 de metri, gazdele izbutind egalarea până la pauză, prin Alexandru Cătău.

În celălalt joc al etapei a V-a Știința Miroslava și FC Bacău au încheiat nedecis, 0-0.

În clasament, Bucovina Rădăuți conduce cu 39 de puncte, fiind urmată de CSM Bacău, cu 35 de puncte, Știința Miroslava, cu 33 de puncte, și FC Bacău, cu 30 de puncte.

Rădăuțenii sunt foarte bine poziționați în cursa pentru calificarea în semifinalele barajului pentru promovare, în condițiile în care vor disputa următoarele trei partide pe teren propriu, cu Știința Miroslava, FC Bacău și CSM Bacău, urmând ca în ultima etapă să evolueze în fieful celor de la Știința Miroslava.

În play-out, Șomuz Fălticeni s-a impus cu 4-1 în confruntarea din deplasare cu Rapid Brodoc. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexandru Savin (13), Ionuț Plămadă (45 – penalty), Cătălin Pîntea (46), Iustin Oblesniuc (75).