Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că drumul Talienilor, între Mălini și Borca, în județul Neamț, va fi cel mai frumos traseu turistic din România. Gheorghe Flutur a fost prezent la finalul săptămânii trecute, de Florii, la o acțiune comună organizată de autoritățile din Suceava și Neamț, la granița dintre cele două județe, la care au participat peste 1.000 de persoane.

„Suntem în munții Stânișoarei, granița dintre Suceava și Neamț, pe drumul Vitoriei Lipan, la Crucea Talienilor, unde s-au întâlnit Bucovina și Neamțul. Salut cu drag vecinii și prietenii noștri, președintele PNL Neamț, George Lazăr, doamna primar a localității Borca, Gina Tudose, iar lângă mine este viitorul primar de Mălini, Nicolae Ilișescu”, a declarat Gheorghe Flutur. Șeful administrației județene a spus că este încântat de faptul că la această acțiune a participat un număr foarte mare de persoane din cele două județe, care au ținut să fie prezent la acest eveniment organizat în munții Stânișoarei.

„Aici, în pasul Măgura, pregătim deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România, care leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței”, a declarat Gheorghe Flutur. Trebuie spus că în momentul de față se lucrează la modernizarea drumului județean care face legătura dintre localitatea Mălini și limita cu județul Neamț, spre Borca.