Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, a participat, la finalul săptămânii trecute, la lansarea candidaturilor din partea PNL pentru un nou mandat ale primarilor din comunele Frătăuții Vechi și Frătăuții Noi, Cristinel Dinu Antemie, respectiv George Olari. „Sunt doi primari în funcție care cu siguranță vor câștiga un nou mandat”, a transmis Gheorghe Flutur.

Întâlnirea de la Frătăuții Vechi a avut loc la Căminul Cultural din localitate, care a fost plin de susținători ai actualului primar, Cristinel Dinu Antemie. „Însoțit de o echipa de consilieri tineri și foarte hotărâți, Cristinel Dinu Antemie dorește să continue marile proiecte pentru Frătăuții Vechi. Ne referim la finalizarea lucrărilor de apă-canal, continuarea asfaltării străzilor care au mai rămas de modernizat, construirea unei creșe, crearea unei zone industriale în proximitatea centurii municipiului Rădăuți, proiecte pentru tineret, proiecte sportive, pentru zone de agrement”, a declarat Flutur, care candidează pentru un nou mandat de președinte al CJ Suceava. El l-a asigurat pe primarul din Frătăuții Vechi de tot sprijinul în perioada care urmează, cerând locuitorilor acestei comune un vot pentru primarul liberal.

Și la Frătăuții Noi, lansarea candidatului PNL, actualul primar George Olari, a avut loc într-o sală arhiplină, Gheorghe Flutur subliniind faptul că principalele proiecte ale acestuia se referă la punerea în funcțiune a instalațiilor de apă și canal și extinderea lor, dar și mult așteptata modernizare a căminului cultural, anveloparea primăriei și aducțiunea de gaz metan. Președintele CJ Suceava a precizat că una dintre prioritățile actualului mandat al său a fost modernizarea drumurilor județene Rădăuți - Frătăuții Noi - Bilca și Siret - Frătăuții Noi – Bilca. „Sunt drumuri cu sensuri giratorii, pe care nu le găsești nici pe drumurile naționale. Vreau să îi asigur pe cetățenii din Frătăuții Noi că vor avea tot sprijinul pentru modernizarea localității și alături de Frătăuții Vechi să lansăm proiecte pentru parcuri industriale la A7, care nu va fi departe de aici”, a încheiat Gheorghe Flutur.