Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava anunţă intrarea în producţie a spectacolului „Rinocerii”, de Eugène Ionesco, în regia lui Alain Timár, a cărui premieră va avea loc pe 15 decembrie 2018.

Considerată una dintre lucrările cele mai remarcabile ale teatrului absurd universal, „Rinocerii” este prima piesă a marelui scriitor de limbă franceză, de origine română, montată la Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava. Eugène Ionesco nu are cum să lipsească din repertoriul unui teatru care se respectă şi îşi respectă publicul. Eugène Ionesco este dramaturgul ideal pentru o punere în scenă de către un regizor francez, Alain Timár, în România.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: Răzvan Bănuţ, Cătălin Mîndru, Cosmin Panaite, Delu Lucaci, Cristina Florea, Clara Popadiuc, Bogdan Amurăriţei, Diana Lazăr, Horia Butnaru.

Preţul unui bilet la premiera spectacolului „Rinocerii”, de Eugène Ionesco, care va avea loc pe 15 decembrie 2018, este 25 de lei. Relaţii şi rezervări, la telefon: 0759 048 677, e-mail: bilete@teatrulmateivisniec.ro.