Un profesor de educație fizică și sport și instructor de schi din Vatra Dornei, Andreas Banu, și iubita lui, Alina Mihalea, au ales pentru oficierea cununiei civile un loc mai puțin formal și anume pârtia de schi Parc, din oraș. Vineri, 25 ianuarie a.c., pe pârtie a fost amenajată o arcadă ornată cu flori albe, către care ducea un covor roșu presărat cu petale de trandafir. A fost, de altfel, singura concesie făcută tradiției pentru că cei doi tineri, împreună cu prieteni și elevi de la școala de schi la care Alina și Andreas sunt instructori, au venit pe schiuri, în echipament sportiv, către locul de oficiere. În aceeași notă, primarul de Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a abordat eșarfa tricoloră peste costumul de schi, la care a adăugat și cu fes tricolor.

Ceremonia a fost scurtă, Alina și Andreas au spus „da” hotărât, în aplauzele tuturor celor care au fost de față la fericitul eveniment.

Potrivit primarului Ilie Boncheș, este al doilea cuplu dornean care a ales să se căsătorească pe o pârtie din Vatra Dornei.