Update

 

Femeia care a murit avea 58 de ani și se afla într-un autoturism Opel condus de soțul său. Cele trei mașini implicate în accident se deplasau pe direcția Rădăuți-Suceava.

Din primele verificări efectuate de polițiști rezultă că primul în coloană era un șofer de 22 de ani, care conducea un VW Bora. În spate era Opelul condus de un bărbat în vârstă de 60 de ani, urmat de un BMW X5. Șoferul BMW-ului a intrat în depășirea celor două mașini din față. Din primele cercetări ale poliției rezultă că în acel moment a încercat sa efectueze o manevră de depășire fără să se asigure și șoferul Opelului din față. Mașina condusă de acesta a fost acroșată de BMW-ul care era în depășire și proiectată în șanț.

Soția șoferului din Galați, o femeie în vârstă de 58 de ani, a fost găsită de pompierii militari proiectată în afara mașinii, fiind decedată. Rănită a mai fost o femeie din aceeași mașină, tot din Galați. 

 

Trei autoturisme au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc duminică dimineață, în jurul orei 9.00, pe E 85, la Pătrăuți. Echipajele medicale deplasate la fața locului au găsit o femeie în stare de inconștiență, care din păcate era decedată. Femeia era proiectată în afara mașinii cu care se deplasa. O altă femeie din aceeași mașină a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, având leziuni. Această victimă era conștientă și cooperantă. La fața locului a intervenit modulul SMURD, cu autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean. În total, în accident au fost implicate zece persoane, însă celelalte nu au avut de suferit. Mașina în care se aflau cele două femei a fost acroșată și proiectată în afara drumului în condiții ce urmează a fi stabilite de polițiștii rutieri.