Un bărbat în vârstă de 30 de ani, din județul Harghita, a fost atacat și rănit grav de un urs, vineri, în zona localității Crișeni. Victima va fi transportată cu un elicopter, la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Incidentul a fost anunțat de președintele Consiliului Județean Harghita, Borboly Csaba, pe pagina sa de Facebook.

„Acum am primit veste despre faptul că în urmă cu câteva minute un bărbat de lângă Crișeni a fost grav rănit de un urs. După informațiile pe care le am, victima are spintecată burta. (...) Victima este un bărbat de 30 de ani care își crește singur cei doi copii. Se află în stare gravă și va fi transportat cu un elicopter la spital, unde medicii, sper că îi vor salva viața”, a scris președintele CJ Harghita.

Cazul a fost confirmat de dr. Peter Szilard, managerul Serviciului Județean de Salvare Harghita, care a declarat pentru MEDIAFAX că echipajul medical se află la intervenție.

„Din primele informații știm că bărbatul a fost rănit în zona abdominală, dar deocamdată nu avem informații despre alte leziuni deoarece echipajul medical se află la intervenție”, a spus managerul SAJ.