Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor s-a jucat miercuri, 20 martie, pentru a doua oară la Suceava, spectacolul de teatru „All Inclusive”, la sfârşitul căruia publicul ridicat în picioare a aplaudat şi ovaţionat minute în şir evoluţia actorilor Medeea Marinescu, Marius Manole, Mirela Oprişor, Vlad Zamfirescu şi Diana Roman.

„All Inclusive” este o piesă de Alexandru Popa, în regia lui Vlad Zamfirescu. Actorii au oferit publicului sucevean, venit în număr mare la sala de spectacol, un regal de comedie, aproape două ore de trăire autentică, combinată cu momentele de mare tensiune emoţională. Pe tot parcursul piesei de teatru (1h şi 40 de minute), publicul a râs pe săturate, a aplaudat o piesă jucată în vervă, presărată cu multe situaţii comice, cu replici care mai de care mai amuzante.

Aplauzele furtunoase de la final, ce au durat minute în şir, au încununat o seară perfectă.

După ce a mulţumit publicului pentru prezenţă, actorul şi regizorul Vlad Zamfirescu a invitat spectatorii să rămână în sală pentru a urmări proiecţia filmului "Secretul Fericirii", un film inspirat din viaţa reală, din a cărui distribuţie fac parte: Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Theo Marton. Filmul este regizat de Vlad Zamfirescu. Autorul scenariului este Alexandru Popa, care a scris şi textul comediei „All Inclusive”.

„Secretul Fericirii” atinge o problemă universal valabilă, despre resorturile fericirii şi ale reversului ei, iar acţiunea se poate petrece oriunde, nu neapărat în România, deşi a fost filmat la Bucureşti. „Într-o seară între prieteni, Tom îşi împinge soţia şi amicul în situaţii mai mult decât absurde, căutând să-i facă să dezvăluie secrete bine păzite. Astfel, cei doi prieteni descoperă că fericirea cuiva este posibilă doar dacă altcineva este nefericit. Pentru că resursele de fericire sunt limitate. Există un mesaj adevărat în poveste, iar creatorii filmului - comedie-dramă - îşi doresc ca mesajul să ajungă la cât mai mulţi oameni”, au spus organizatorii evenimentului de la Suceava.