Un șofer de 48 de ani care a înjurat un alt șofer, fiind beat, a fost oprit, la Craiova, cu focuri de armă, după ce a fugit de polițiști. Bărbatul a fost rănit în piciorul stâng și dus la spital.

Potrivit unor surse din Poliție, în noaptea de marți spre miercuri, poliţiştii din Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că între doi șoferi avea loc un conflict verbal.

Poliţiştii au fost informaţi de către unul dintre șoferi că celălalt l-a înjurat, fiind beat. Întrucât șoferul bănuit că era beat a plecat cu mașina de la fața locului, poliţiştii au pornit în urmărirea lui. La un moment dat, bărbatul a coborât din mașină şi a încercat să fugă, însă polițiștii au tras 4 focuri de armă în plan vertical, iar pentru că nici așa nu a oprit, a fost tras un foc spre picioarele bărbatului. Acesta a fost rănit în piciorul stâng.

Poliţiştii au chemat un echipaj medical și șoferul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că șoferul, un bărbat de 48 de ani, din Craiova, se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.