Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu consideră că principala ameninţare la adresa României şi a românilor o constituie PSD.

Bogdan Gheorghiu a declarat că într-un sondaj realizat de INSCOP Research în perioada 5-13 martie 2019, la comanda Fundaţiei Konrad Adenauer, 72,8% dintre români consideră că direcţia în care se îndreaptă România este greşită, 17,8% sunt de părere că direcţia în care merge ţara este bună, în timp ce 9,4% dintre respondenţi nu ştiu sau aleg să nu răspundă. „Guvernul PSD a reuşit să transforme România în statul-problemă al Uniunii Europene. Mai mult, populaţia este deja exasperată de lipsa totală de investiţii publice în infrastructură şi de minciunile PSD pe această temă”, a declarat deputatul PNL de Suceava.

Bogdan Gheorghiu a subliniat faptul că la alegerile europarlamentare din luna mai sucevenii vor avea pentru prima dată posibilitatea după anul 2016 să transmită un răspuns clar PSD pentru lipsa de preocupare pentru judeţul Suceava şi regiunea Moldovei, şi anume „puţin interes - puţine voturi!”.