De curând, la etajul Iulius Mall Suceava s-a inaugurat agenţia de turism TravelBrands.

„Dacă vrei să schimbi decorul urban cu o plajă exotică, să planifici un city break într-o destinaţie romantică sau să te pregăteşti din timp pentru vacanţa de vară, te aşteptăm la Iulius Mall. Recent, TravelBrands a deschis la etajul mallului, în zona Cinema City, o agenţie de turism, iar consultaţii săi sunt gata să îţi ofere toate informaţiile şi serviciile pentru un concediu reuşit”, anunţă reprezentanţii mallului.

Parte a Grupului Eurolines România, cu o experinţă de peste 20 de ani, TravelBrands reuneşte ofertele celor mai importanţi tour-operatori din România şi nu numai, ale celor mai căutate companii de transport aerian şi ale altor furnizori de servicii conexe turismului. Indiferent de destinaţia pe care doreşti să o explorezi sau de preferinţele în materie de relaxare, aici găsiţi pachete turistice variate şi atractive. De la escapade pe insule fascinante ori expediţii safari, până la city break-uri romantice sau croaziere în jurul lumii, pe toate le puteţi accesa cu ajutorul consilierilor TravelBrands. Antalya, Larnaca, Mallorca, Tenerife, Corfu, Zakynthos sau Rhodos sunt doar o parte dintre locurile interesante pentru a vă planifica vacanţa din sezonul cald.

În plus, pentru a vă ajuta să economiseşti timp şi să vă bucuraţi la maximum de relaxare şi distracţie, TravelBrands oferă şi bilete de avion, de autocar şi tren, servicii rent-a-car, transferuri, pachete ale hotelierilor, croaziere şi excursii opţionale, circuite şi asigurări.