Un luptător de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale din Iași și-a cerut iubita de soție într-un mod inedit. Tânăra, care este polițist, a fost anunțată că trebuie să meargă la o intervenție în centrul orașului, unde, de fapt, era așteptată de mascați, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În momentul în care a ajuns în Piața Palatului Culturii din Iași, Robert, un agent din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale (SAS) i-a adresat iubitei sale, Ilaria, întrebarea cea mare, dacă vrea să îi fie soție.

Toată întâmplarea a fost regizată, miercuri, de luptătorul SAS şi de câţiva colegi, "complici" la acest moment.

Fata, care este agent în cadrul Secției 6 din cadrul Poliției municipiului Iași, a spus ”Da”, în aplauzele celor prezenți.

Cererea în căsătorie a fost postată pe Facebook și a devenit virală.

”A fost chemată la «intervenția» vieții ei. O polițistă din Iași a fost solicitată la o intervenție 112 în plin centrul Iașiului. Ce nu știa ea era faptul că iubitul ei, tot polițist, i-a pregătit o surpriză de proporții, i-a cerut mâna în cel mai original mod. A spus «da» pe loc. Nici nu avea cum să spună altceva la ce complici a avut iubitul ei. Felicitările mele și casă de piatră!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook ”Polițiștii au umor”.