Odată cu venirea primăverii, sucevenii au la dispoziţie pentru destindere, plimbare şi aer curat Zona de Agrement Tătăraşi, unde au acces gratuit la o mulţime de facilităţi: locuri de joacă pentru copii, terenuri pentru minigolf, terenuri de sport, un foişor muzical, un debarcader cu bărci şi hidrobiciclete etc.

„A fost rezolvată problema accesului din parc către zona locului de joacă, prin realizarea unor alei special amenajate pentru cărucioare cu copii, biciclete, trotinete, role etc. Pentru accesul cu autoturisme, recomandăm folosirea străzii Nicolae Titulescu”, a spus viceprimarul Lucian Harşovschi, care a supervizat în teren lucrările de amenajare a noilor căi de acces.

Accesul în zona de agrement a municipiului Suceava, situată la baza dealului Tătăraşi, în zona lacurilor, este liber pe tot parcursul anului, dar în anumite perioade, precum sezonul rece, sunt impuse restricţii la utilizarea unora dintre facilităţi, precum  bărcile şi hidrobicicletele.

Deschiderea oficială a zonei de agrement Tătăraşi, cu toate facilităţile puse la dispoziţie, urmează să aibă loc pe 21 aprilie, de Florii.