Poliția municipiului Suceava a fost sesizată miercuri după-amiază despre faptul că la o unitate medicală din localitate s-a prezentat un localnic de 22 de ani, victima unui accident de circulație.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, ora 15.30, în timp ce se deplasa pe trotuarul de pe bdul George Enescu din municipiul Suceava, bărbatul de 22 de ani a fost acroșat de un autoturism al cărui conducător auto a plecat de fața locului, fiind identificat ulterior de polițiști în persoana unui bărbat de 27 de ani, din comuna Udești.

În urma accidentului rutier, a rezultat rănirea ușoară a pietonului care s-a deplasat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi participanți la trafic au fost testaţi de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, se precizează în comunicatul poliţiei.