Doi bărbaţi s-au luat la bătaie în compartimentul de primiri urgenţe al Spitalului din Roman, atacându-se cu cuțite, informează Mediafax. Niciun medic sau asistent nu a fost rănit, însă, din cauza agitaţiei, consultațiile au avut de suferit.

Incidentul a avut loc în noaptea de 4 septembrie, în jurul orei 3.00.

Un bărbat beat care acuza dureri abdominale a cerut ajutor în Spitalul din Roman și, în timp ce aștepta, un al doilea bărbat a intrat în sala de aşteptare şi a sărit la bătaie.

„În timp ce era în sala de aşteptare, s-a prezentat un alt tânăr furios, care a sărit la el cu un cuţit. La altercaţie au participat şi alţi aparținători, atât din partea pacientului, cât şi prieteni cu agresorul", se arată într-un comunicat transmis joi, de către Spitalul Roman.

Potrivit aceleiaşi surse, două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma bătăii, respectiv agresorul şi una dintre persoanele din anturajul său.

„În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio cerebral, o plagă tăiată de cuţit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat în vârstă de 39 de ani s-a ales cu o plagă tăiată de cuţit, la mâna stângă fiindu-i afectate degetele I şi II. Ambii pacienţi, după ce au fost şi trataţi de medicii urgentişti au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent", se mai arată în comunicat.

Niciun cadru medical nu a fost rănit, însă „din cauza agitaţiei, actul medical nu s-a putut desfăşura în condiţii optime".

A fost solicitat şi ajutor din partea poliţiştilor, care fac cercetări într-un dosar de loviri şi alte violenţe.