Un tânăr fără permis a gonit cu poliţia pe urmele lui, după ce a ieşit în trafic cu un motociclu neînmatriculat.

 Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, duminică, în jurul orei 17.08, în timp ce acționa pe DN 17 din comuna Ilișești, un echipaj din cadrul Poliției municipiului Suceava a efectuat semnalul regulamentar de oprire conducătorului unui motociclu care nu avea montată plăcuța cu numărul de înmatriculare. Conducător auto, un tânăr de 22 de ani din comuna Dărmănești,  care  nu folosea nici casca de protecție, a refuzat însă să oprească, motiv pentru care s-a poliţiştii au plecat în urmărirea lui, până în localitatea Stroiești, unde au reuşi să îl tragă pe dreapta.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere auto” și ,,conducerea unui vehicul neînmatriculat”, ce va fi soluționat procedural.