Un bărbat în vârstă de 36 de ani a ajuns în arestul poliţiei după ce, mort de beat şi fără a avea permis, a ieşit în trafic cu un ATV neînmatriculat.

Duminică seară, în jurul orei 20:55, bărbatul, din comuna Pojorâta, care se plimba cu un ATV neînmatriculat pe strada denumită Handal Fundu Moldovei, spre DJ 175, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a intrat în coliziune cu poarta de acces într-un imobil. Nu s-a dat bătut însă şi și-a continuat deplasarea pe aceeași stradă, intrând cu ATV-ul într-un gard.

Deoarece acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care a fost condus la sediul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

 În urma interogării bazei de date a Poliției Române s-a constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie auto şi că ATV-ul nu este înmatriculat. În urma cercetărilor efectuate și a materialului probator administrat, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore a bărbatului.

În cauză a fost  întocmit dosar penal privind infracţiunile de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”,  ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și ,,punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.