Un tânăr în vârstă de 25 de ani a gonit la volan cu poliţia după el, pentru că nu are permis de conducere.

Duminică după-amiază, la ora 16.30, o patrulă a Secției 8 Poliție Rurală Adâncata, care executa activități pe linie de poliție rutieră, a încercat să oprească, pe DN29A, pe raza localității Zvoriștea, comuna Zvoriștea, un autoturism marca Mercedes despre care existau suspiciuni cu privire la faptul că perioada de valabilitate a autorizației de circulație este expirată. Pentru că şoferul nu a oprit, s-a procedat la urmărirea acestuia, autospeciala de poliţie având în funcțiune semnalele luminoase și acustice. La un moment dat, la intrarea în localitatea Șerbănești, comuna Zvoriștea, pe direcția de mers dinspre Dorohoi către Suceava, şoferul a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers către stânga, intrând pe un drum comunal neclasificat. S-a continuat urmărirea acestuia pe o distanță de aproximativ 500 metri, iar la un moment dat şoferul a oprit vehiculul. Atât conducătorul auto, cât și pasagerul din maşină au fugit în curtea unui imobil ce avea porțile deschise.

Şoferul a fost identificat ascuns după o anexă gospodărească în spatele imobilului de locuit.

Conducătorul auto a fost identificat în persoana unui tânăr de 25 ani din Suceava, care nu este posesor de permis de conducere.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.