Doi elevi suceveni Eduard-Viorel Scheuleac, de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”, Gura Humorului, și Denisa-Georgiana Apetre, de la  Școala Gimnazială „Teodor Balan”, Gura Humorului, s-au întors cu Premiul I de la Festivalul Internațional Bucurie și Zâmbet ,,S-cool show”, desfăşurat în perioada 16-22.11.2019, la Cracovia - Polonia.

Festivalul  este organizat deSpecjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy Nr 2 im. Janusza Korczaka din Cracovia-Polonia, fiind la a III-a ediție și se bucură de un real succes, având anul acesta, în afară de participanți din școlile speciale din Cracovia și din  alte regiuni ale Poloniei, participanți din România, Slovacia și Ungaria.

Pe scena Teatrului Popular din Cracovia  elevii au interpretat melodia „Mândră-i hora-n Bucovina”, versuri Viorica Macovei. 

Delegația din România a fost formată din profesorii Țebrean Lucica, Mardar Elena – Liliana, Cioban Simona și Mureșan Florin de la Centrul Școlar  de Educație Incluzivă „Sf. Andrei”, Gura Humorului.