Elevii de la Colegiul Naţional  ,,Dragoș Vodă” din Câmpulung Moldovenesc au celebrat, în perioada 25 noiembrie - 1 decembrie 2019, momente de mare însemnătate în istoria românilor: Ziua Bucovinei și Ziua Națională a României.

Activitățile au antrenat un număr mare de elevi, din clasele a IX-a – a XII-a,  profesorii diriginți, profesori de diverse specializări, precum și bibliotecarul și laboranții școlii.

Îndrumați de dascăli devotați și inimoși, elevii au fost angrenaţi în activități diverse, educative și recreative, atât din sfera formalului, cât și a nonformalului: vizionare filme cu tematică istorică, recitări de poezie, expuneri în cadrul orelor de dirigenție, parada portului popular, expoziție-concurs gastronomică între clase, expoziție a obiectelor hand-made, suită de dansuri populare, realizarea de postere.

O activitate mult așteptată a fost lansarea cărții "Aș vrea să știu", a poetului Sebastian Remus Crăciun, elev al liceului, în clasa a X-a.

Ultima activitate la care au participat elevii liceului s-a desfășurat duminică, 1 decembrie 2019, când un grup de elevi a participat în centru municipiului, alături de oficialități ale orașului și de alți elevi câmpulungeni, la manifestările dedicate Zilei naționale.