Președintele Consiliului Județean Suceava a fost internat la Spitalul Județean Suceava, după ce a fost infectat cu coronavirus. Testul făcut de Gheorghe Flutur a ieșit pozivit, rezultatul fiindu-i comunicat marți seară.

Gheorghe Flutur se afla în autoizolare la domiciliu, după ce în ultimele zile a avut mai multe ședințe la care au participat și persoane care au fost ulterior diagnosticate cu noul coronavirus.

Mar'i seara, Gheorghe Flutur a fost internat la Spitalul de Urgență Suceava, după ce a primit rezultatul testului, care a fost pozitiv. Flutur a anunțat că va urma tratamentul prescris de medici, în care are deplină încredere.

„Am încredere în medicii și întregul personal de aici. Mă leagă de acest spital multe lucruri bune, investiții importante făcute an de an”, a declarat Gheorghe Flutur.

În același timp, Flutur a spus că are „un sentiment de adîncă tristețe” deoarece foarte mulți suceveni, între care, din păcate, și un număr mare de cadre medicale, sunt afectați de coronavirus și le urează tuturor însănătoșire grabnică.

El i-a rugat pe oameni să respecte cu toată strictețea măsurile adoptate de autorități, „pentru a scăpa cât mai repede de virusul ucigaș”.

 

„Un gând aparte de prețuire și respect către medicii și asistentele și pentru întregul personal de la Spitalul Judetean de Urgențe Suceava, pentru eforturile extraordinare pe care le fac în aceste zile dificile.

De felul meu sunt un om care mă implic – am făcut-o și în aceste săptămâni de foc, o voi face și în continuare. Acum sunt și eu printre cei afectați de coronavirus, dar sunt optimist că voi depăși repede și cu bine acest episod. În aceste zile, de pe patul de spital, o să mă preocup pentru ca la Spitalul Judetean de Urgență din Suceava să ajungă cât mai repede echipamentul pentru testarea la coronavirus”, a transmis Flutur, adăugând că „pentru ce faceți în aceste zile de foc meritați tot respectul”.

 

Acesta a mai spus că, în continuare, Consiliul Județean Suceava are ca prioritate asigurarea sprijinului financiar Spitalului Județean de Urgență din Suceava.