Șase persoane, între care și două femei, sunt cercetate în cadrul unui dosar penal de agresiune și distrugere, după ce în urmă cu o săptămână s-au încăierat și s-au lovit reciproc, provocând distrugeri și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Evenimentul cercetat s-a petrecut în urmă cu o săptămână, când Ion Cuțitar, Gică Florin Nergheș, Elvira Elena Zlatar și Veronica Maria Catargiu s-au încăierat împreună cu alți doi indivizi, Călin Marian Catargiu și Ion Valentin Cuțitar. În urma înregistrării evenimentului de către Secția de Poliție Rurală Adâncata și a probelor administrate, a fost dispusă extinderea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunilor de „violare de domiciliu”, „amenințare”, „tulburarea ordinii și liniștii publice” și „distrugere”.

În urma probatoriului adunat împotriva celor 6 persoane, în cursul zilei de miercuri s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de cei 6 suspecți,  pentru comiterea  infracţiunilor de „lovirea sau alte violențe” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, pentru Călin Marian Catargiu fiind extinse cercetările și asupra infracțiunii de ”distrugere”.

Cei șase suspecți au primit ordonanțe de reținere pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri fiind introduși în arestul IPJ Suceava. Procurorii  Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au luat joi decizia cercetării în continuare a celor 6 sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile.