Un bărbat de 58 de ani din Vatra Dornei a fost aseară protagonistul unui eveniment rutier petrecut pe o stradă din oraș, polițiștii constatând că acesta se urcase la volan sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unei tamponări pe strada Vasile Deac din Vatra Dornei marți seara și o echipă operativă s-a deplasat la fața locului. Cercetările efectuate au stabilit faptul că în jurul orei 22.30, Sorin M., de 58 de ani, din municipiu conducea autoturismul Volkwagen, iar la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens și a acroșat și avariat un autoturism marca BMW parcat pe partea stângă a drumului.

Polițiștii au constatat imediat că cel de la volan mirosea puternic a alcool și l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost transportat apoi la spital, unde i s-au prelevat două mostre de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele bărbatului de 58 de ani a fost întocmit un dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de ”conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”, acesta urmând a suporta și pagubele create în urma coliziunii.