Veste șoc de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi Fălticeni. Un elev jandarm în vârstă de 22 de ani a murit din cauza unei tumori cerebrale cu evoluție rapidă, la o zi după ce a fost operat la Spitalul Județean Suceava.

Răzvan Mihai Zaharia era elev al Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi "Petru Rareș" Fălticeni și să pregătea de examenul de absolvire.

 În urmă cu două zile, tânărul a fost transportat în stare foarte gravăla Spitalul Județean de Urgențădin Suceava, unde, în urma investigațiilor, a fost diagnosticat cu tumoare cerebralăși operat de urgență. În ciuda eforturilor medicilor, după doar o zi tânărul a murit.  ”Cu inima sfâșiatăde durere, mama băiatului a anunțat căfiul ei, Răzvan, s-a stins din viață. S-a întâmplat chiar într-un moment cheie al evoluției profesionale, când elevul ar fi trebuit săsusținăexamenul de absolvire a școlii. Întregul colectiv de cadre militare și elevi au ținut astăzi un moment de reculegere în memoria celui care s-a distins în școalăprintr-un caracter frumos, definit de modestie, respect, sensibilitate și ambiție. Pierderea lui a lăsat în urmăsentimente profunde de tristețe în inimile profesorilor, un gol imens și lacrimi de durere nemărginităîn inimile colegilor, prietenilor și familiei. În aceste clipe de profundătristețe, suntem alături de familia îndureratăși-i dorim multăputere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleanțe și Dumnezeu să-l odihneascăîn pace!”, se arată într-un mesaj al Școlii de Subofițeri Jandarmi Fălticeni.