Mai mulți suceveni s-au adresat redacției cotidianului ”Monitorul de Suceava” și reclamă modul în care sunt tratați de angajații E.On. Este vorba de oamenii care merg la sediul instituției din incinta Iulius Mall pentru a-și rezolva o serie de probleme în relația cu E.On.

Iată ce a spus unul dintre cititorii noștri: ”Sunt zeci de oameni, printre care și bătrâni, care stau la rând cu orele, în picioare, și după ce sunt ținuți ca niște fraieri la rând, când să intre li se spune că nu au voie decât cu masca medicinală, nefiind permise măștile din alt material. Vă rugăm frumos să ne ajutați cu o știre, este o bătaie de joc totală. Bătrânii au ajuns să plângă în timp ce stau la coadă. Și în tot acest timp, sala de așteptare este practic goală, acolo unde sunt scaunele. Mai este și agentul de pază, care amenință dacă le zici ceva de mască și te dă afară imediat”.

Cam așa sună un mesaj disperat al persoanei care ne-a trimis și imagini în sprijinul afirmațiilor. Oamenii spun că nu este o situație de moment, punctuală, ci se repetă de luni de zile și nici o autoritate a statului nu se implică pentru a lua vreo măsură.