Două mașini s-au ciocnit destul de violent, luni după-amiază, pe bulevardul principal al Sucevei, în dreptul Spitalului Judeţean, după ce o conducătoare auto a virat la stânga, spre curtea Spitalului Vechi, fără a se asigura suficient. 

Din primele date pe care le avem rezultă că femeia de la volanul BMW-ului, care circula dinspre Primăria municipiului Suceava spre spital, a efectuat viraj la stânga, spre Spitalul Vechi, fără a observa la timp un VW care venea dinspre Metro, având prioritate.

Conducătoarea auto i-a explicat polițistului ajuns la fața locului că un șofer din sens opus i-a făcut semn să treacă spre Spitalul Vechi, dar celălalt șofer nu a oprit, venind cu viteză și intrând în mașina ei. Este practic scenariul clasic după care au loc accidentele de acest gen.

Din punctul de vedere al legislației rutiere cauza tamponării este destul de clară, fiind vorba de un viraj la stânga al conducătoarea auto fără a se asigura și a acorda prioritate mașinii care rula înainte pe bulevardul principal.

La fața locului a ajuns o ambulanță, personalul medical evaluând o fetiță aflată în BMW-ul condus de conducătoarea auto. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.