Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj la aniversarea a 146 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal, eveniment sărbătorit pe 24 mai. Gheorghe Flutur a arătat că PNL este cel mai vechi partid al României moderne, fondat la 24 mai 1875, fiind partidul care a jucat un rol substanțial în procesul de modernizare a României.

„Partidul Național Liberal a marcat istoria românească în momente cheie pentru statul român, de la instaurarea monarhiei constituționale, obținerea independenței de stat, instaurarea regalității, până la crearea României Mari, adoptarea Constituției democratice de la 1923 şi relansarea economică în urma marii crize din 1929-1933.

Avem, în continuare, datoria de a ne ridica la înălțimea principiilor liberale și să le transmitem mai departe”, a spus Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că liberalii continuă modernizarea, atât la nivel național, cât și la nivel local. Președintele CJ Suceava a subliniat faptul că prin proiectele pe care le-a gândit și susținute, alături de echipa sa, are în vedere dezvoltarea infrastructurii județului în domenii prioritare precum transporturile, sănătatea și educația. „Lucrăm pentru a crea un viitor demn de istoria Partidului Național Liberal, prin noi înșine!”, a încheiat Gheorghe Flutur.