Se apropie vacanța mare, motiv potrivit pentru ca cei mici să se lase purtați de propria imaginație într-o lume fantastică. Iar acest lucru este cât se poate de ușor la atelierele de creație organizate de Iulius Mall Suceava, acolo unde joaca este mereu la ea acasă. Însă, dacă planurile de concediu deja și-au făcut loc printre priorități, este timpul și pentru distracție în parcarea Iulius Mall, care s-a transformat într-un superparc de distracții.

În drumul tău spre relaxare, poți să alegi și accesorii unicat pentru plimbările pe faleză sau pe cărări de munte, de la artizanii handmade care își expun creațiile în acest weekend.

Iulius Mall le propune sucevenilor o evadare magică din cotidian. Astfel, până pe 27 iunie 2021, parcul de distracții amenajat în parcare poate reprezenta o adevărată aventură. Acesta oferă numeroase atracții destinate întregii familii, de la cele simple pentru copii până la atracții care îți cresc adrenalina – ciocane, umbreluțe, mașinuțe, carusele și multe altele.

Cei mici primesc doză dublă de distracție! Prin imaginație, copiii își pot crea propriul univers, iar dacă adăugăm și îndemânarea, reușesc să surprindă prin lucrările lor. Iulius Mall Suceava îi așteaptă pe cei mici la o nouă doză de distracție și creativitate, oferită prin atelierele organizate de specialiștii de la Creativ & Deco.

Sâmbătă, 19 iunie, în zona Kids a Iulius Mall Suceava se instalează din nou studioul în care creativitatea prinde formă. De la orele 14.00 și 15.00, echipele de mici artiști vor crea fluturi pentru decorarea camerei. Materialele necesare sunt asigurate de Iulius Mall, așa că veselia este singurul ingredient pe care copiii trebuie să îl aducă. Accesul la atelierele de creație este gratuit, pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info.

Relaxare pe plajă sau traseu montan? Indiferent de cum îți planifici vacanța, personalitatea nu-ți lipsește din bagaj, iar cel mai bine o poți exprima prin creații handmade. Bijuterii și accesorii pline de culoare și optimism, piese vestimentare care te încarcă cu energie, dar și decorațiuni pentru un colț relaxant inspirat de frumusețea verii, chiar la tine acasă, sunt propunerile pe care artiștii handmade le expun, în acest weekend, la etajul Iulius Mall Suceava. Astfel, până duminică, 20 iunie, te poți inspira pentru planurile de vacanță din creațiile Handmade pop-up.

Dorul de călătorii și de relaxare poate fi astâmpărat și printr-o sesiune de shopping în magazinele din Iulius Mall Suceava, care cu siguranță îți va da noi motive să te gândești la planificarea concediului, pentru că îți vei alege deja ținutele perfecte.