Președintele PNL Suceava și prim-vicepreședintele la nivel național al acestui partid, Gheorghe Flutur, va face parte din delegația care va merge la consultările cu președintele României, Klaus Iohannis, pentru nominalizarea premierului României. De precizat că Partidul Național Liberal a decis în ședința Biroului Executiv Național ca nominalizarea PNL pentru funcția de prim-ministru, la consultările de luni, de la Palatul Cotroceni, să fie Florin Cîțu, prim-ministrul interimar și președintele liberalilor. Florin Cîțu a fost votat cu unanimitate pentru a fi nominalizarea PNL pentru funcția de premier.

”Astfel, în conformitate cu articolul 89 litera o, BEX al PNL a decis în unanimitate ca propunerea pentru Biroul Politic Național al PNL pentru funcția de prim-ministru al României pe care PNL o va face în cadrul consultărilor cu președintele României, Klaus Iohannis, să fie președintele PNL, Florin Cîțu”, a transmis PNL.

Delegația care va reprezenta PNL la consultările de luni convocate de președintele României este formată din președintele PNL, Florin Cîțu, și prim-vicepresedinții Gheorghe Flutur, Rareș Bogdan Lucian Bode și Iulian Dumitrescu.