Doliu în Baroul de avocați Suceava și nu numai. Avocatul Viorica Dusceac, un nume cunoscut în instanțele sucevene, s-a stins din viață la vârsta de 74 de ani.

Fost judecător la instanțele sucevene, Viorica Dusceac a profesat mulți ani și ca avocat și a continuat să fie în activitate până la deces. Viorica Dusceac era și președinta Filialei Suceava a Casei de Asigurări a Avocaţilor din România. Colegii o descriu ca un om care a făcut enorm de mult bine, care a ajutat, a inspirat, a ridicat și a sprijinit la nevoie. Era empatică și generoasă iar mulți dintre cei care i-au fost clienți pot confirma asta.

„Va rămâne pentru totdeauna în inimile prietenilor și colegilor, precum și ale tuturor celor care i-au cunoscut echilibrul, înțelepciunea și căldura sufletească. Deși golul lăsat în sufletele noastre va rămâne pentru totdeauna de neșters, lumea spirituală a devenit de astăzi mai bună și mai bogată. Suntem alături de familia îndoliată în această grea încercare. Înmormântarea va avea loc marți, 19.10.2021, ora 13:00, la cimitirul Pacea Vechi Suceava. Dumnezeu să o odihnească în pace”! a transmis Baroul Suceava.