Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Pătrăuți, care se deplasa cu o căruță, pe timp de noapte, pe E 85, de la Suceava spre domiciliu, a scăpat ca prin minune, fără leziuni, după ce un vehicul greu a intrat în plin în atelajul hipo. Accidentul a fost înregistrat de camera de pe o altă mașină aflată în trafic, care circula pe sens opus, iar imaginile sunt șocante.

Șoferul de vehicul greu vede târziu căruța (probabil nesemnalizată sau prost semnalizată) care circula în fața sa și o ia pe sus, la propriu.

Vineri seară, în jurul orei 20.50, polițiștii de la Secția Dărmănești au fost sesizați prin 112 de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Bucșoaia, Frasin, care a relatat că a fost implicat într-un accident rutier, fără victime, pe E 85. Acesta a fost chiar șoferul autoutilitarei Scania care intrase în căruța care se deplasa în fața sa.

La fața locului, polițiștii l-au găsit pe șofer dar și pe căruțaș, care nu avea leziuni. Calul era și el bine, fiind preluat de o rudă a tânărului de 18 ani.

Cei doi au fost verificați cu aparatul etilotest, alcoolemia în cazul șoferului fiind 0, în timp ce conducătorul căruței, tânărul de 18 ani, avea o concentrație de 0,54 miligrame per litru alcool pur în aerul expiat.