Cazul bărbatului găsit ucis în casă în satul Petia, comuna Bunești, înjunghiat în gât și cu un cuțit înfipt în ochi se dovedește destul de complicat pentru judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale și procurorul criminalist de caz. Cercetarea la locul crimei a fost continuată și sâmbătă, în căutare de probe care să ducă la prinderea autorului sau autorilor.

Omorul are în prim plan și foarte mult sadism. Mihai Țăranu, bărbatul în vârstă de 63 de ani, a fost înjunghiat de mai multe ori în gât, fiindu-i secționată jugulara, după care criminalul i-a înfipt cuțitul în ochi. Este o crimă care denotă ură, sadism, fiind puțin probabil să fie vorba doar de un conflict spontan, pe fond de consum de alcool.

Bărbatul de 63 de ani locuia singur. El a avut a avut familie și copii, care s-au mutat însă la Constanța de mai multă vreme. Nimeni nu știe să fi avut dușmani iar cercul de prieteni cu care consuma alcool era destul de numeros. Bărbatul consuma des alcool și ultima oară a fost văzut în viață joi noapte, când a plecat de la un bar din sat, spre casă. Cadavrul a fost descoperit de un vecin vineri, când au fost alertate și autoritățile.

Cercetările polițiștilor de la Serviciul de Investigații Criminale continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.