Clubul Sportiv Municipal din Suceava a cucerit două medalii la Campionatul Național de lupte greco-romane pentru seniori desfășurat zilele acestea, la Reșița. Adrian Agache (22 de ani), aur la categoria 77 de kilograme și Codruț Ștefanachi (20 de ani), bronz în cadrul aceleiași categorii, sunt sportivii care le-au produs motive de bucurie antrenorilor Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru. Ar trebui precizat că Ștefanachi a fost foarte aproape de calificarea în finala mare și de un duel pentru titlul național împotriva coechipierului săi Adrian Agache, după ce, în penultimul act, a pierdut după o decizie controversată luată de VAR, la scorul de 4-4.

„A fost un turneu foarte tare, însă sportivi noștri s-au prezentat bine pregătiți, ridicându-se la nivelul așteptărilor. Nu putem fi decât mândri de Adrian și Codruț, care prin performanțele lor duc mai departe tradiția acestui sport pe meleagurile sucevene. Sunt doi luptători tineri, care promit mult, așa că sunt sigur că vom auzi de ei în viitor”, a declarat Daniel Ciubotaru.

Cei doi antrenori au ținut să mulțumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, sponsorilor Trutzi și Bar Melody, precum și oamenilor de bine George Andronic, Valentin Stănuț și Dan Buliga.

Adrian Agache este multiplu campion național la nivel de juniori, tineret și seniori, în vreme ce pentru Codruț Ștefanachi această performanță obținută la nivel de seniori este cea mai importantă din carieră.