120 de pasageri ai zborului Ryanair Suceava-Milano şi-au petrecut câteva ore din Ziua Naţională a României blocaţi în Aeroportul „Ştefan cel Mare”, după ce echipajul aeronavei a ieşit din timpul de zbor.
Este vorba despre un zbor care trebuia să plece de la Suceava spre Aeroportul Bergamo din Milano la ora 14.15. Din informaţiile pe care le avem, aeronava de la Milano la Suceava a sosit cu întârziere, aterizând la ora 14.35. Din nefericire pentru cei 120 de pasageri care trebuiau să zboare spre Milano, acest lucru nu s-a mai întâmplat nici cu întârzierea aferentă, şi asta pentru că echipajul aeronavei, 2 piloţi şi 3 însoţitori de zbor, nu mai aveau dreptul de zbor, având în vedere că au depăşit orele prevăzute de normative.
Aşa cum era de aşteptat, în rândul pasagerilor s-au iscat nemulţumiri, cu atât mai mult cu cât ei puteau să vadă aeronava pe pista aeroportului. Se pare că întregul echipaj al aeronavei a stat în toată această perioadă în interiorul acesteia, iar pasagerilor li s-a transmis că alţi 2 piloţi şi alţi însoţitori de zbor vor ajunge la Suceava pentru ca avionul să poată decola către Milano.
La un moment dat chiar li s-a spus că noul echipaj va veni la Suceava cu un avion privat. Din câte se pare, soluţia ar fi fost o premieră pentru aeroportul din Suceava. În cele din urmă pasagerilor li s-a transmis că miercuri, la ora 21, la Suceava va ateriza un alt avion Ryanair, care va zbura gol de la Bergamo pentru a-i transporta pe pasagerii din Suceava către Milano.