O mașină răsturnată, accident soldat cu rănirea unei persoane, a dus la întocmirea unui dosar penal care privește un noian de infracțiuni, respectiv „vătămare corporală din culpă”, ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ,,instigare la mărturie mincinoasă", ,,părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia” și ,,conducere fără permis”.

Totul a plecat de la un incident aparent minor. Mai exact, în seara zilei de luni, un tânăr de 25 de ani, din Vama, a ajuns la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a fost diagnosticat cu „contuzie gambă dreaptă cu plăgi excoriate și contuzie coloană cervicală”. Cu acest prilej s-a aflat că bărbatul este victima unui accident rutier care a avut loc în aceeași seară. Un autoturism marca Jeep, în care se aflau tânărul și alte patru persoane cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani, s-a răsturnat după ce a intrat în derapaj. Tinerii au ridicat mașina răsturnată pe lateral, iar din discuțiile cu șoferul, acesta le-a cerut să spună că la volan se afla băiatul de 18 ani, care este și proprietarul Jeep-ului.

În urma anchetei, s-a stabilit că la volan nu se afla proprietarul, ci tânărul rănit. Motivul pentru care s-a încercat această permutare este acela că tânărul care se afla la volan nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.