Un caz de agresiune sexuală în familie absolut șocant a fost descoperit într-o familie din municipiul Rădăuți. Radu Mihai A. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, în urma propunerii formulate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

Victima bărbatului este chiar fiica sa, în vârstă de 14 ani.

Din informațiile pe care am reușit să le adunăm Poliția Rădăuți a avut, săptămâna trecută, o informație cu privire la faptul că o minoră în vârstă de 14 ani este însărcinată, fiind victima unei infracțiuni.

Minora a fost consultată atent de un psiholog, mărturisind că tatăl ei este cel care a întreținut relații sexuale cu ea, cu forța, în repetate rânduri. Se pare că fata ar fi mărturisit de mai multe episoade de agresiune sexuală, pe parcursul anilor 2020 și 2021.

Minora are o sarcină în 22 de săptămâni și a fost preluată în regim de urgență de Direcția de Protecție a Copilului Suceava.

Polițiștii judiciariști rădăuțeni au adunat probatoriu și, după ce au făcut și audieri, au concluzionat că sesizarea se confirmă. 

Tatăl acuzat de viol a fost ridicat pentru audieri, fiind pus sub acuzare pentru viol în formă continuată. Individul a fost reținut inițial 24 de ore, după care Judecătoria Rădăuți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De precizat că în familie mai sunt crescuți trei copii, toți minori.

Tatăl arestat (a cărui identitate am protejat-o parțial având în vedere situația extrem de delicată a fetei) nu a recunoscut acuzațiile și se bucură de prezumția de nevinovăție, până la o sentință definitivă a instanțelor de judecată.