La Catedrala „Nașterea Domnului” de pe Mărășești (municipiul Suceava) va avea loc marți, începând cu ora 18:00, un concert de colinde din cadrul proiectului caritabil „Un Crăciun pentru fiecare”, ediția a II-a.

Evenimentul este organizat de Sectorul Social-Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, în colaborare cu Sectorul Cultural și cu parohiile din protopopiatele Suceava I și Suceava II, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților.

Concertul are ca scop, spun organizatorii, promovarea corurilor, grupurilor vocale și ansamblurilor de cântec și tradiții din Bucovina, dar și susținerea financiară a proiectului caritabil „Un Crăciun pentru fiecare” – ediția a II-a.

Vor concerta și vă vor bucura: Corul „Dimitrie Suceveanul” al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților; Corul de copii „Ram de Salcie”; Corul bărbătesc al Parohiei Salcea; Corala preoțească „Ștefan Nosievici” a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților; Corul bărbătesc din Bosanci; Corul de copii de la Parohia „Sfânta Vineri” Suceava; Corul Mănăstirii Dragomirna; Corul Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS); Corul de Cameră „Ecou Dornean”; Corul Parohiei „Sf. Împărați Constantin și Elena” Dumbrăveni; Corul de Copii al Parohiei ,,Sfinții Arhangheli” Mihoveni; Corul de Copii și Tineret al Parohiei „Sfinții Trei Ierarhi” Călugăreni; Corul de Copii al Parohiei „Sf. Cuv. Paraschiva” Pătrăuți.

Acest concert este al treilea dintr-o serie de patru astfel de concerte ce au loc în această perioadă în cadrul proiectului caritabil ,,Un Crăciun pentru fiecare”, ediția a II-a, „proiect ce are ca scop oferirea unor pachete cu alimente de bază, produse din carne și dulciuri unui număr de aproximativ 1.000 de bătrâni singuri, lipsiți de orice ajutor material și social, precum și unui număr de aproximativ 1.000 de copii proveniți din familii defavorizate și cu o situație materială, socială și financiară precară”, conform datelor publicate pe site-ul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Evenimentul va fi transmis live pe pagina de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și a partenerilor media. Vă reamintim că proiectul caritabil ,,Un Crăciun pentru fiecare”, ediția a II-a, se desfășoară în perioada 5 noiembrie – 20 decembrie a.c., interval în care toți cei care doresc să se alăture acestei inițiative o pot face prin donații directe într-unul din conturile special deschise pentru susținerea activităților caritabile ale Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.

Donațiile se pot face folosind următoarele mijloace: direct în conturile: RON: RO51 RNCB 0234 0370 1091 0014; EURO: RO78 RNCB 0234 0370 1091 0110; Nume beneficiar: Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților; Detalii: CRĂCIUN. Pentru mai multe detalii despre acest proiect, puteți apela la numărul de telefon 0756 277 365 – Pr. Andrei Mocanu, coordonatorul voluntarilor Sectorului Social Filantropic al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.