Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților organizează joi, 16 decembrie 2021, începând cu ora 20:30, cea de a patra conferință din Postul Nașterii Domnului, eveniment organizat de Sectorul Cultural, în colaborare cu Departamentul Media din cadrul Centrului Eparhial Suceava.

Conform site-ului Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, invitatul acestei ediții este părintele profesor Vasile Gavrilă de la Paraclisul Universitar „Sfântul Nicolae” din București. Conferința se numește „Postul, prilej de reînnoire duhovnicească”.

Evenimentul, desfășurat cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, „face parte din seria întâlnirilor online care au ca scop îmbogățirea spirituală a celor care se pregătesc pentru trăirea deplină a bucuriei venirii Mântuitorului Iisus Hristos în lume. Sunt invitați să se alăture întâlnirii online toți cei care doresc să afle mai multe despre lucrarea postului în viața creștinilor”.

Conferința va fi transmisă live, începând cu ora 20:30, pe pagina oficială de Facebook a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților.