Un bărbat de 42 de ani, din municipiul Suceava, a fost protagonistul unui accident în urma căruia s-a ales cu un bonus de 24 de ore de reținere în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Suceava. Evenimentul rutier a avut loc duminică după-amiază, pe strada Mărășești, iar victimă a fost o femeie de 49 de ani, care circula pe trotuar.

Șoferul, aflat la volanul unui autoturism marca Mercedes-Benz, a încercat să parcheze pe trotuar și pentru că nu a observat la timp pietonul, l-a lovit. Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, unde în urma investigațiilor medicale efectuate a fost stabilit următorul diagnostic: „contuzie gleznă stângă prin accident rutier”.

Până să ajungă poliția la fața locului, șoferul a plecat. A fost găsit la intersecția străzilor Mihail Kogălniceanu și Mihail Sadoveanu. Când au verificat baza de date, oamenii legii au aflat că Daniel Crăciun nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie. Bărbatul a refuzat să sufle în etilotest și, de asemenea, s-a opus prelevării de probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului”, „conducerea unui vehicul fără permis” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge”.