Tânăra în vârstă de 19 ani care se afla în mașina condusă de Natty Drăgoi, tânărul mort la numai 23 de ani în groaznicul accident petrecut la finele săptămânii trecute, pe raza județului Bistrița-Năsăud, se află în continuare în stare gravă la spital, scrie presa orădeană.

Bisericile Penticostale din Oradea fac rugăciuni intense pentru salvarea vieții tinerei în vârstă de 19 ani, la fel și cele din Suceava.

„Andreea Vinter e în stare critică. Vă chemăm să ne rugăm împreună pentru viața ei. Credem în puterea salvatoare a Domnului nostru Isus Hristos”, a transmis Biserica Penticostală Betel Oradea.

Din păcate, fericirea celor doi tineri care se pregăteau să se căsătorească a fost curmată brusc de accidentul rutier produs pe fondul oboselii.

Natty era cel mai mare fiu al familiei Drăgoi. Părinții îndurerați mai au doi copii, un băiat și o fată.

Tânărul de 23 de ani era foarte implicat în acțiuni caritabile care aveau în prim-plan credința în Dumnezeu și apropierea oamenilor de acesta.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Tinerii din cultul neoprotestant de la Suceava au avut o întâlnire sâmbătă, iar seara tânărul s-a urcat în mașină pentru a ajunge la Oradea duminică dimineață. Părinții l-ar fi sfătuit pe acesta să nu plece la drum pentru că este obosit, însă tânărul le-a spus că trebuie să fie neapărat la Oradea duminică dimineață.

Pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag, la ora 3.40 din noapte, autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit brusc partea carosabilă şi a intrat în impact violent cu un podeţ, răsturnându-se.

Echipajele medicale l-au găsit decedat pe tânărul în vârstă de 23 de ani, în timp ce fata de 19 ani era în viață, dar cu multiple traumatisme.

Tânărul mort în accident la numai 23 de ani avea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să îl cunoască pe Dumnezeu. Familia și apropiații au demarat în aceste zile tragice o campanie prin care vor să-i îndeplinească postum această dorință.

Natty Drăgoi este depus la Capela Cimitirului Evanghelic Suceava și va fi înmormântat la Suceava, miercuri, de la ora 13.00.