Un agent de poliţie a reclamat că a fost ultragiat în timpul unei intervenţii la un bar din cartierul sucevean Burdujeni, fiind ameninţat şi lovit cu un pahar de sticlă. Scandalul s-a petrecut în noiembrie 2018, la un local aflat pe strada Aurora din cartier, în apropiere de zona Orizont. Între timp, agresorii au fost trimiși în judecată, iar luni și-au aflat pedepsele finale. Dănuț Pădurariu a primit 6 luni de închisoare, în timp ce Nicolae Berariu a primit 5 luni de închisoare. Ambele condamnări pronunțate de Curtea de Apel Suceava sunt cu suspendare sub supraveghere.

În acea noapte, poliţiştii au fost chemaţi să intervină de două ori la acel local în care se reclama că este scandal, iar muzica este dată prea tare. Prima dată cel care a sunat la 112 a fost chiar Dănuţ Pădurariu, în vârstă de 49 de ani, din municipiul Suceava, cel care avea să devină ulterior violent. La al doilea apel, făcut de altă persoană, echipajul care s-a deplasat la faţa locului a fost întâmpinat de bărbatul de 49 de ani, care a fost foarte deranjat de noua apariţie a oamenilor legii. Dănuţ Pădurariu este acuzat că l-a ameninţat cu acte de violenţă pe unul dintre agenţi şi l-a înjurat, după care a aruncat cu un pahar din sticlă în el, lovindu-l la piciorul drept.

Bărbatul de 49 de ani a fost condus forţat la Secţia Burdujeni, pentru a fi audiat. Scandalul a continuat şi la secţie, unde a mai ajuns şi un al doilea bărbat, Nicolae Berariu, din anturajul primului, care este acuzat că s-a manifestat şi el violent verbal.

Dănuţ Pădurariu a acuzat la rândul lui dureri, cerând să fie chemată la faţa locului o ambulanţă. Bărbatul a fost preluat de o ambulanţă şi dus din Secţia de poliţie Burdujeni la Unitatea de Primiri Urgenţe Suceava.

Poliţiştii de la Burdujeni au sesizat procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care s-a deplasat la faţa locului şi a preluat cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ultraj”.