Furt mai puțin obișnuit din pub-ul Rainbow din municipiul Suceava. Un client a pus ochii pe o statuetă așezată la bar, un obiect de artă de aproximativ 30 de centimetri, din ceramică, care reprezintă un jazzman. După cum se vede și în imaginile de pe camerele de supraveghere tânărul observă că nu este nimeni la bar, sustrage statueta, o pune la spate și iese în grabă din bar. O a doua cameră l-a surprins pe hoț la scurt timp după ce a ieșit din bar.

Furtul a fost comis pe 9 septembrie, după ora 22.00. Când a sesizat fapta, administratorul a sunat la 112. I s-a transmis să vină a doua zi, să depună plângere la Poliția municipiului Suceava. Administratorul Tudor Cucuruzeac se declară total nemulțumit de cum a fost tratat de polițiști. De sâmbăta trecută, de când a depus plângerea, administratorul nu a fost contactat de nimeni de la poliție, astfel că nu a avut cum pune la dispoziție imaginile video care surprind furtul.

Tânărul a constatat că cei de la poliție nu l-au băgat în seamă practic deloc. Imaginile sunt destul de relevante iar administratorul are și ceva informații despre tânărul respectiv, care ar putea duce la identificarea lui. Probabil că polițiștii judiciariști suceveni consideră acest furt o banalitate însă nu este chiar așa, administratorul estimând prejudiciul la 1.000 de lei.