O angajată de la Secția de Drumuri Naționale Suceava a fost accidentată de o mașină chiar în curtea instituției. Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 13.30, mașina implicată aparținând unei firme de coletărie care a adus o comandă la SDN Suceava.

Poliția a fost sesizată de producerea accidentului miercuri, în jurul orei 13.30. La locul producerii accidentului, chiar în curtea instituției, s-a deplasat o echipă operativă, polițist rutier și Serviciul Criminalistic.

Din cercetări a rezultat că Valentin B., angajat al unei firme de coletărie, care conducea un Renault, după ce a predat o comandă, în curtea instituției, a plecat în grabă și, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a dat peste Doina H., angajată a secției, care era în parcare pe jos, în calitate de pieton.

Femeia a fost transportată la Spitalul Județean Suceava, având o fractură la un picior.

Șoferul și victima au fost verificați cu etilotestul, stabilindu-se că nu au consumat alcool.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.