Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Vicovu de Sus, a fost implicat într-un accident rutier în timp ce se deplasa pe o motocicletă, el suferind o serie de leziuni care pot fi catalogate drept ușoare având în vedere cum s-a produs accidentul și care puteau fi consecințele.

Miercuri seară, în jurul orei 19.15, tânărul de 22 de ani, în timp ce conducea o motocicletă Honda, s-a angajat în depășirea unui tractor cu remorcă, care rula în fața sa, însă a pierdut controlul asupra vehiculului pe două roți. Tânărul a intrat în coliziune cu roata stânga spate a tractorului, fiind proiectat pe carosabil. Cel care a sunat la 112 și a dat alarma a fost șoferului tractorului, tot un localnic din Vicovu de Sus.

Tânărul care se deplasa cu motocicleta a fost preluat de un echipaj SMURD și transportat la Spitalul municipal Rădăuți, fiind diagnosticat preliminar cu un traumatism cranian fără pierdere de cunoștință și cu un traumatism ușor toraco-abdominal.

Scăpat cu viață, fără leziuni care să-i pună viața în pericol, tânărul a intrat pe mâna polițiștilor. În urma verificării cu etilotestul a rezultat că avea concentrația de 0,76 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Baza de date a indicat că tânărul de 22 de ani nu este nici posesor de permis de conducere. S-a mai constatat că motocicleta nu figurează ca înmatriculată în România.

Nici tractoristul nu a scăpat total ”curat” din acest accident, vehiculul neavând ITP valabil și nici asigurare. 

În cazul tânărului care se deplasa pe motocicletă a fost deschis dosar penal pentru mai multe infracțiuni, respectiv ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și ”conducerea unui vehicul neînmatriculat”.