Terenurile de zgură de la Complexul Sportiv Unirea au găzduit recent cea de-a XVII-a ediție a Cupei Inter Conti la tenis de câmp pentru copii, o competiție de Categoria a II-a, care se regăsește an de an în calendarul Federației Române de Tenis.

Concursul fetelor de la categoria de vârstă 12 ani s-a încheiat cu victoria sportivei Leia Maria Mocanu, de la CS Select Suceava, care a câștigat toate cele patru meciuri de pe tablou. Podiumul a fost completat de Ioana Sara Stan, de la ACS Tenis Dava Suceava, și de botoșăneanca Delia Andreea Traciu.

Întrecerea băieților de 12 ani s-a terminat cu succesul băcăuanului Nicholas Sebastian Nicoară, care a devansat în clasamentul general doi jucători de la ACS Nada Florilor Fălticeni, este vorba de Christian Samachisa și David Tipa.

La băieți 14 ani s-a impus Karlo Piticaru, sportiv legitimat la Tenis Nord Bucovina Câmpulung Moldovenesc, urmat în ierarhie de Andrei Manolache (Giglio Iași), Călin Efimenco (Vergilius Iași) și Ștefan Morari, de la CS Select Suceava.