Accidentul produs vineri după-amiază la Vatra Dornei, zona Argestru, s-a soldat cu consecințe serioase pentru cei patru răniți, care au fost transferați cu toții la Spitalul Județean Suceava, cu leziuni multiple dar stabili. În accident a fost implicat un BMW cu numere de Botoșani și o autoutilitară, după toate probabilitățile șoferul autoturismului pierzând controlul și intrând pe sens opus.

Doi dintre răniți au fost găsiți de pompierii militari încarcerați, fiind extrași cu echipamentele de lucru speciale pentru astfel de situații de urgență.

După cum a informat doctorul Dan Teodorovici, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, la UPU Suceava au fost aduși, de la Vatra Dornei, un bărbat în vârstă de 55 ani cu traumatism toracic important si plagă la nivelul gambei drepte (a rămas internat pe Secția de Chirurgie toracică), un tânăr în vârstă de 19 ani cu traumatism cranio cerebral nivel mediu si fractură de antebraț drept (a rămas internat în Secția de Neurochirurgie), o minoră de 15 ani cu traumatism cranio cerebral, otoragie dreaptă (nr. sângerare ureche) , contuzie cot stâng (internată pe Secția de ORL) și încă o tânără în vârstă de 17 ani cu traumatism cranio-facial si fractura braț stâng ( care a rămas internată pe Secția de chirurgie infantilă).

Leziuni serioase așadar la toți patru, însă de principiu fără risc de complicații majore.

Doctorul Teodorovici a mai informat că pacienții au fost transportați de la Spitalul din Vatra Dornei la Spitalul Județean cu autospeciala pentru victime multiple încadrată de paramedici și personal medical din cadrul UPU de la Spitalul Județean Suceava.