Eden Fundația vă invită vineri, 7 aprilie, începând cu ora 20.00, la un eveniment muzical deosebit. Trei muzicieni excepționali, chitariștii Sorin Romanescu, Lucas Contreras și Marius-Mur Vrânceanu vor susține un concert de jazz intitulat ”Guitars Talkin’ ”.

“ Guitar Talkin’ ” reprezintă un episod  al  proiectului „ Jazz Talking ”, conceput de chitaristul Lucas Contreras din Columbia și constă într-o serie de întâlniri muzicale, invitând publicul să asiste de-a lungul anului la diverse formule realizate alături de muzicieni de pe scena jazzului românesc și internațional. De această dată, Sorin Romanescu, Lucas Contreras și Marius-Mur Vrânceanu se vor întâlni pe scena Art Rock Café din Suceava, pentru o discuție în dialectul JaZz, decodat de instrumentele celor trei muzicieni.

Artiștii vor interpreta compoziții proprii, standarde de jazz și muzică improvizată. Personalitățile și amprentele conceptuale diferite ale celor trei muzicieni promit o întâlnire spectaculoasă, un summit al chitariștilor, un concert complet unic și original, de povestit.

Costul unui bilet este de 50 lei. Rezervări locuri și bilete fizice la Art Rock Café,  tel : 0330 402 200.