CSM Suceava o are drept adversară pe Unirea Dej în lupta pentru menținerea în primul eșalon al voleiului românesc. Confruntarea se va derula după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc începe play-out-ul cu două jocuri în deplasare, în zilele de 8 și 9 aprilie, după care vor urma partidele din sala „Dumitru Bernicu”, pe 22 și 23 aprilie. În caz de egalitate după patru jocuri, confruntarea decisivă pentru evitarea retrogradării va avea loc pe 26 aprilie, la Dej.

Revenită pe prima scenă a voleiului masculin românesc după o pauză de 12 ani, CSM Suceava a încheiat sezonul regular pe ultimul loc (12), în timp ce Unirea Dej s-a poziționat a noua.

 „Mergem la Dej să ne apărăm șansa, așa mică cum este, după ce ne-am străduit un sezon întreg să facem față unui campionat peste puterile noastre. Am crescut niște tineri, i-am văzut progresând și a fost o experiență unică. Nu știu ce va fi după acest an în primul eșalon valoric, cine va mai rămâne” a declarat antrenorul grupării sucevene, Tudor Orășanu.

În celălalt duel din play-out se vor afla față-n față Știința București (locul 10) și U Cluj (locul 11).