Alianța Franceză din Suceava organizează înscrieri pentru susținerea examenelor de evaluare DELF prim şi DELF/DALF adulți. Termenul limită de înscrieri este 31 mai 2023.  Alianța Franceză din Suceava face parte din rețeaua națională de centre de evaluare DELF şi DALF şi are o echipă de evaluatori profesionişti, certificați de France Education International, singura instituție delegată pentru a coordona şi valida aceste examene la nivel internațional.

Examenul de certificare DELF prim se adresează copiilor cu vârsta de 7-11 ani şi permite validarea primelor trei niveluri ale Cadrului European Comun de Referință pentru limbile străine, A1.1, A1 şi A2. Examenele de certificare DELF/DALF adulți cuprind toate nivelurile Cadrului European, de la A1 la C2. Ambele diplome sunt eliberate de Ministerul Francez al Educației Naționale, sunt recunoscute la nivel european şi au valabilitate pe viață.

Tarifele sunt aceleaşi pentru toate centrele de evaluare şi pot fi consultate pe site-ul Alianței Franceze din Suceava https://afsuceava.ro/ la rubrica Examene DELF/DALF. Studenții şi cursanții Alianței beneficiază de reduceri.

Examenele de certificare pentru aceste niveluri vor avea loc la Suceava, pe data de 10 iunie, iar rezultatele vor fi publicate la sfârşitul lunii iunie pe site-ul AFS.

Pentru informații suplimentare şi înscrieri, persoanele interesate pot scrie pe adresa de e-mail aliantafrancezasv@gmail.com sau contacta direct secretariatul Alianței Franceze din Suceava, la telefon 0737 784 074, între orele 10.00-16.00.