Un tânăr în vârstă de 18 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava, luni dimineață, după ce a fost acroșat de un Porsche Cayenne, la intrarea pe strada Mitropoliei din municipiul Suceava, nu departe de intersecția de la Biblioteca Bucovinei. Tânărul s-a angajat în traversare prin loc nepermis și fără a se asigura, rezultă din ancheta preliminară a polițiștilor de la Biroul Rutier Suceava. Așadar, tânărul a forțat traversarea mai la vale de trecerea de pietoni.  

La volanul autoturismului Porsche era un bărbat în vârstă de 44 de ani, din municipiul Suceava. Acesta rula pe direcția dinspre strada Ana Ipătescu spre Balada și nu a putut evita impactul cu pietonul.

Tânărul accidentat este din Bosanci și de curând a împlinit 18 ani.

El a fost diagnosticat preliminar cu politraumatism prin accident rutier, traumatism toraco-abdominal și traumatism cranian.

Leziunile nu erau grave, tânărul fiind stabil și cooperant, însă a fost internat pe secția de Neurochirurgie, pentru a fi monitorizat măcar 24 de ore.

Polițiștii au deschis, conform procedurilor, dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Acest gen de accidente, cu traversări prin apropierea locurilor marcate, sunt foarte periculoase, șoferii având tendința de a mări viteza de deplasare după ce trec de o trecere de pietoni.   

Șoferul implicat în accident a fost verificat cu aparatul etilotest, nefiind băut.